photo

Sushi

img_0630

Råris
Röra med broccoli, morot, kikärter, purjolök och kryddor
Mozzarellaost
Körsbärstomater

Annonser

 1. oraklet på gatan

  Ack, alla dessa matyppiga bilder gör mig alldeles stel om tankefoten. Kan du inte skriva något politiskt inkorrekt någon gång? Vad tycker du om Palestinakonflikten till exempel?
  Jag ber er på mina såriga knän.

  Mvh.

 2. Palestinakonflikten verkar tyvärr olöslig i nuläget. Det är så många faktorer som spelar in att jag befarar att jag inte ens känner till hälften av dem. Därför skulle man även finna svårigheter i att kalla mig insatt i konflikten – likt ni blir stel om tankefoten av alla bilder på mat, blir jag mer eller mindre alltid frustrerad till bristningsgränsen av att föra intetsägande diskurser om konflikten.

 3. oraklet på gatan

  Men den här bloggen är så rumsren att man blir bakterieallergiker! Och man måste tåla lite smuts! Som en god vän brukade säga – lite smuts rensar magen. Ett offentliggörande av något drag eller någon åsikt som är helt politiskt inkorrekt skulle stärka bloggens mentala ryggrad. Tro mig. Skrid till verket. Det var därom jag bad er. På söndermalda knän.

  FARVÄL

 4. Jag kan hålla med om att man måste tåla smuts, men vad en blogg som främst handlar om helt vanlig mat skulle göra med en stärkt mental ryggrad vet jag inte. Dessutom har jag svårt för att göra något åt mina redan befintliga åsikter, vare sig de är politiskt inkorrekta eller ej. Personligen anser jag mig ha en hel del s.k. ”politiskt inkorrekta” åsikter, vad nu den definitionen innebär, men måhända har jag inte uttryckt mig så mycket i de banorna då jag som sagt för det mesta bara skriver om mat.

 5. oraklet på gatan

  Jag uppmanar dig att börja!

 6. Jag skall skrida till verket vid närmsta lämpliga tillfälle.

 7. oraklet på gatan

  Kan du inte rubba de politiskt inkorrekte åsikter du inte kan göra något åt? Det vore en ära för Zeus och de gudomliga musorna.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: